İĞNELİ EPİLASYON HANGİ BÖLGELERE UYGULANA BİLİR?

Kulak içi, burun içi, ense, kulak arkası hariç tüm bölgelere rahatlıkla uygulanır.

TEDAVİ KAÇ SEANS SÜRER ?

Tedavi edilecek bölgeye göre değişiklik gösterir.

Ayva tüyleri dediğimiz işlem görmemiş ince tüyler 1 seansta %100 yok edilir.

İşlem görmemiş siyah kıllar 3 Seansta yok olur.

Sir yapılan bölgelerin tedavisi ise ortalama 5 seans sürer. 5 Seansta cilt pırıl pırıl bir hal alır.

Bir bölge sürekli jiletle işlem görmüş ise bir seasta ancak %50 ile %60 oranında yok olur.

Cımbız ile işlem gören kıllar, yıllarca süren tecrübelerimiz dolayısıyla çene, dudak, üst boyun bölgesi, yanaklar, kasık bölgesi ve ayak parmakları sıkça kullanıldığı için bir kaç seans daha fazla sürer. Cımbız’ı kıl aracı olarak kesinlikle önermiyoruz. Çünkü cımbız ile çekilen kılların yanında sizinde fark etmediğiniz tüyler birlikte gelmekte ve zamanla kılların oranı çoğalmaktadır.

EPİLASYONDAN SONRA İZ veya LEKE KALIR MI ?

Bu sektörün en önemli sorusudur. Eğer iğneli epilasyon yaptırıyorsanız da en dikkat etmeniz gereken noktalardan biri budur. On parmak kullanılarak yapılan epilasyonlarda İZ ve LEKE KALMAZ.

Çünkü epilasyon on parmak yardımı ile yapılır. Bir çok epilasyon merkezi bu yöntemi zor ve zaman alıcı, olduğu için tercih etmez. On parmak kullanılarak yapılan epilasyonlarda parmaklar cildi gerer ve iğne cilde acı hissettirmeden girer. Cilde giren iğne dokulara zarar vermeden girer ve HER HANGİ BİR İZ LEKE KALMAZ.

On parmak kullanılmadan yapılan epilasyonlarda iğnenin cildinize girdiğini hisseder ve beraberinde acı hissedersiniz. Bu durumda tavsiyemiz tedaviyi yarım bırakmanızdır. Cilt gerilmeden iğne sokulur ve elektrik akımı verilir ise cilt yanar ve ciltteki renk hücreleri ve dokular zarar gördüğü için açık beyaz ( sütbeyaz ) veya kahverengi lekeler oluşur.

YAZ AYLARINDA EPİLASYON YAPILIR MI ?

Rahatlıkla iğneli epilasyon yapılabilir ve uygulamadan hemen sonra güneşe çıkılabilir .4 gün sonra da denize girilebilir.

SEANS ÜCRETLERİ NEDİR ?

Lüften Telefon ile bilgi alınız. (0232) 3232828